VitaePro

VitaePro innehåller nu Boswellia serrata som hjälper till att hålla lederna bekväma. En Cochran-översyn * 2014 undersökte 33 växter som traditionellt har använts för ledvärk och drog slutsatsen att Boswellia serrata hade den bästa effekten!

Som ett av Nordens mest sålda tillskott har VitaePro flera tusen nöjda användare. Så många som 85% upplever en positiv effekt på muskler och leder efter start av VitaePro **.

 

vitaepro

betyg och rating

9 av 10 rekommenderar detta populära kosttillskott – gör som många andra män och prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 149kr (ord. pris 298kr) för 6 veckors förbrukning

 • Det självklara valet för muskler och leder
 • Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013
 • VitaePro har förnyats och är nu ännu bättre för hjärtat och blodcirkulationen
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om VitaePro – Bra studie om effekt

 

VitaePro innehåller ingredienser med bevisad effekt

 • Fogar : Boswellia serrata hjälper till att hålla fogarna bekväma.
 • Muskler : D-vitamin hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.
 • IMMUNE-SYSTEM : Selen samt vitaminer B 12 , C och D bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • HJÄRT : Omega 3-fettsyror DHA och EPA bidrar till att hjärtat fungerar normalt. Dokumenterad effekt på normal hjärtfunktion vid 250 mg DHA och EPA (2 kapslar / dag).
 • Minskar dåsighet : Vitamin B 12 och C bidrar till att minska trötthet och trötthet.
 • SKYDDCELLER : Antioxidanter selen och vitamin C och E hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

* Cochran-utvärderingar är en systematisk översyn av forskning inom människors hälsa och är internationellt erkända som den högsta standarden inom evidensbaserad hälsovård.
** Baserat på en kundundersökning (2019) bland 884 kunder som betygsatte frågorna på en skala från 1 till 6.

VitaePro är ett unikt kosttillskott med ingredienser som är rena, säkra och noggrant testade. Komplettera din diet med VitaePro och få fler antioxidanter, Boswellia serrata , vitaminer B 12 , C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.

Närings 1 kapsel Procentandel av referensintag
astaxantin 2,0 mg
Lutein, zeaxantin 7,2 mg
Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)
100 mg
Vitamin B 12 2,5 ug 100 %
C-vitamin 120 mg 150 %
D-vitamin 3 15 | ig 300 %
E-vitamin 12 mg a-TE 100 %
Selen 80 pg 146 %
Totalt Omega 3-fettsyror (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA
130 mg
90 mg
35 mg

INGREDIENSER

Calamarine® ( flygbläckfiskolja , innehåller rosmarinekstrakt), kapsel ( fiskgelatin , fuktighetskräm (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), indiskt Sala-trädsextrakt ( Boswellia serrata ), tistelolja , sötvattenalger Haematococcus pluvialis erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), fyllmedel (kiseldioxid), L-selenometionin, emulgeringsmedel ( sojalecitin ), kolecalciferol (vitamin D 3 ), cyanokobalamin (vitamin B 12 ), antioxidanter (tokoferolrikt extrakt, askorbylpalmitat)

vitaepro

VitaePro Test

Vilken effekt har ingredienserna i VitaePro?

VitaePro är ett av de mest använda kosttillskotten i Norden och innehåller ingredienser med dokumenterade effekter på flera funktioner i kroppen.

FÖR LEDER

VitaePro innehåller nu också Boswellia serrata . Plantextraktet har använts i hundratals år för att upprätthålla bekväma leder. En Cochran-översyn * 2014 undersökte 33 växter som traditionellt har använts för ledbesvär och drog slutsatsen att Boswellia serrata hade den bästa effekten.

* Cochran-utvärderingar är en systematisk översyn av forskning inom människors hälsa och är internationellt erkända som den högsta standarden inom evidensbaserad hälsovård.

FÖR MUSKLERNA

Det är viktigt att ha väl fungerande muskler för att kunna röra sig och förbli aktiva – hela livet. Under åren uppstår förändringar i kroppen. Efter 45 års ålder börjar vi förlora muskelmassa och kroppens förmåga att bygga muskler börjar minska. VitaePro innehåller vitamin D som hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

MINSKAR TRÖTTHET OCH TRÖTTHET

VitaePro innehåller vitamin B 12 och C-vitamin som hjälper till att minska trötthet och trötthet. Vitamin B 12 är viktigt för många kroppsfunktioner, inklusive nervsystemet och bildandet av blodceller.

FÖR IMMUNSYSTEM

Att ta hand om immunförsvaret är viktigt under hela året. Detta är särskilt viktigt för äldre och aktiva idrottare eftersom deras immunsystem utsätts för större stress. VitaePro innehåller mineralet selen samt vitaminer B 12 , C och D, som alla bidrar till immunsystemets normala funktion.

SKYDDA DIN KROPP MED ANTIOXIDANTER

VitaePro innehåller antioxidant selen samt vitamin C och E som hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress. Oxidation inträffar när vi utsätts för t.ex. stress, förorening, UV-strålning eller hård fysisk stress. Kroppen reagerar sedan genom att producera ökade mängder reaktiva syreföreningar. Denna obalans mellan antioxidanter och reaktiva syreföreningar kallas oxidativ stress.

Antioxidanter är ämnen som neutraliserar syreföreningar som förekommer som biprodukter när kroppen förbränner syre. Det kan jämföras med en bil som bränner bensin och producerar avgaser som en biprodukt. Dessa föreningar är bra för kroppen, men att bilda för många av dem kan orsaka oxidativ stress som kan attackera våra celler.

FÖR HJÄRTAT

VitaePro innehåller de nödvändiga omega 3-fettsyrorna DHA och EPA, som är centrala för flera funktioner i kroppen. DHA och EPA är så kallade långa fleromättade omega 3-fettsyror. DHA och EPA bidrar till att hjärtat fungerar normalt. Den gynnsamma effekten uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg DHA och EPA.

Varför finns det fler antioxidanter i VitaePro?

VitaePro innehåller både den vattenlösliga vitamin C-antioxidanten och den fettlösliga vitamin E-antioxidanten såväl som selen. C-vitamin och E-vitamin samt selen hjälper var och en att skydda cellerna från oxidativ stress. Kombinationen ger därför ett gynnsamt skydd av kroppens celler mot oxidativ stress. Dessutom kommer C-vitamin att hjälpa till att bygga upp den reducerade formen av vitamin E.

Vad säger forskning och vetenskapliga studier?

Tester har visat att de antioxidanter vi använder i VitaePro, vitamin C, E och selen, hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress. Vetenskapliga studier har visat att de aktiva substanserna i VitaePro har många olika effekter.

Når kommer effekten?

När du ändrar din livsstil, antingen genom att börja med träning, äta hälsosammare eller behöva ett kosttillskott eftersom du inte har ätit som myndigheterna rekommenderar, kommer du inte att känna någon effekt över en natt. Sådana förändringar tar tid – kom ihåg att förebyggande alltid är bättre än reparation.

Är VitaePro en säker produkt eller bluff?

Omfattande test har visat att ingredienserna i VitaePro är säkra att använda. VitaePro innehåller ingredienser som är säkra, rena och noggrant testade. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet följs noggrant i alla produktionsstadier.

Har VitaePro några biverkningar?

VitaePro innehåller omega 3-fettsyror, antioxidanter, vitaminer och mineraler som du också kan hitta i en normal, hälsosam och varierad kost. De mängder du får från dessa ämnen liknar vad du kan få genom att äta olika, hälsosamma livsmedel varje dag. Därför är risken för biverkningar mycket liten.

Vitamin C, D och E listas i tilläggsdirektivets lista över godkända vitaminföreningar.

Vid graviditet vid receptbelagda läkemedel eller stora förändringar i kosten ska fastläkaren informeras om användning av kosttillskott. VitaePro innehåller omega 3 från calamari och bör därför användas med försiktighet vid skaldjur och blötdjurallergi.

Antioxidanterna har stark färg

Vissa tycker att urinen blir mörkare och ändrar färg när de tar VitaePro. Anledningen till detta är att astaxanthin, lutein och zeaxanthin har starka färger, och till och med en liten mängd av det som inte absorberas i kroppen men utsöndras i urinen kan sätta färg. Detta kan också upplevas när man äter mat i stark färg som blåbär och rödbetor. Ett tips kan vara att öka absorptionen av de fettlösliga ingredienserna genom att konsumera kapslarna med en måltid som innehåller lite fett.

Mat kan påverka effekterna av medicinering

Effekten av läkemedel kan påverkas av maten vi äter. När du ändrar din diet eller om du börjar med kosttillskott när du använder receptbelagda läkemedel, bör du göra detta i samråd med din husläkare. Trots att VitaePro har använts av många tusentals kunder och har varit i försäljning sedan 2002, har få, möjliga interaktioner med läkemedel rapporterats. Men det har aldrig bekräftats att det finns en koppling mellan VitaePro och dessa interaktioner.

VitaePro är avsett som ett komplement till kosten och bör inte användas som ersättning för läkemedel som föreskrivs av en läkare. Om du är osäker, kontakta din läkare.

Hur ofta och hur mycket ska jag ta?

Det rekommenderas att tillskotten tas jämnt över tid. Det rekommenderade dagliga tillskottet finns på paketet och bestäms av en genomsnittlig person i en normal situation. Om kroppen utsätts för onormalt höga påfrestningar, såsom under långa flygningar, hård träning, sjukdom, miljögifter och föroreningar, kan behovet av antioxidanter som C-vitamin och E öka. Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte bör ersätta mediciner eller en hälsosam kost.

När ska jag ta VitaePro?

För maximal effekt bör du äta VitaePro regelbundet och med en måltid. Fettet i maten hjälper kroppen att använda det fettlösliga antioxidanten E-vitamin.

Vem ska äta VitaePro?

Antioxidanten i VitaePro, vitamin C och E samt selen, hjälper vår kropp att skydda sig mot de effekter vi utsätts för i det dagliga livet genom att hjälpa till att skydda celler från oxidativ stress. Om du inte får tillräckligt med frukt och grönsaker och fisk genom kosten kan VitaePro vara ett bra tillskott för hela familjen. Visa vård och omsorg för både gamla och unga. VitaePro rekommenderas inte för barn under 3 år på grund av risken att fastna i nacken.

Under graviditet, användning av receptbelagda läkemedel eller stora förändringar i kosten, bör en läkare informeras om användning av kosttillskott. VitaePro innehåller omega 3 från calamari och bör därför användas med försiktighet vid skaldjur och blötdjurallergi.

Kan VitaePro ätas av skaldjurallergikere?

VitaePro innehåller omega 3 från calamari och bör därför användas med försiktighet vid skaldjur och blötdjurallergi. Marinoljan är en ren olja och renas av protein som utlöser allergi. Om du inte är särskilt allergisk bör du fortfarande kunna äta kapslarna. Om du är osäker, prata med din läkare om det.

Innehåller VitaePro gluten?

Ingen av våra produkter innehåller ingredienser eller ämnen med gluten. Men vi kan inte garantera att produkterna inte innehåller spår av gluten.

Hur ska VitaePro förvaras?

Förvara på en torr, sval och otillgänglig plats för barn. VitaePro innehåller de hälsosamma marina omega 3-fettsyrorna som bäst bevaras när kapslarna hålls svala.

Kan jag kombinera VitaePro med VitoMaris?

Du kanske vill kombinera VitaePro med VitoMaris. Båda produkterna kommer att ge ett bra tillskott av vitamin D och E. Många forskare tror att vi behöver mer D-vitamin än vi tidigare trodde att upprätthålla god hälsa. Norska, svenska och finska hälsomyndigheter rekommenderar att livsmedel berikas med vitamin D eftersom stora delar av den europeiska befolkningen lider av vitamin D-brist.

Att äta båda produkterna ger dig mer av de hälsosamma omättade fettsyrorna.

Kombinationen av VitaePro och VitoMaris är bra för alla som inte äter tillräckligt med frukt, grönsaker och fisk i sin dagliga diet och hjälper kroppen att ta upp antioxidanter vitamin C, vitamin E och selen som förhindrar oxidativ stress i kroppen, vitamin D och dessutom den marina omega 3-fettsyran DHA.

Kan jag kombinera VitaePro med MultiPro?

Du kanske vill kombinera VitaePro med MultiPro. VitaePro kommer att ge dig antioxidanter vitamin C, D och E som hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion, medan MultiPro innehåller ett brett utbud av vitaminer och mineraler.