Testofen – Bluff eller tillskott?

Att komplettera med en bra kost och med produkter som bla innehåller Testofen® samt regelbunden motion kan hjälpa män att upprätthålla friska nivåer av testosteron, vilket i sin tur stöder flera kroppsfunktioner. Vi rekommenderar bland annat tillskottet Maxulin som innehåller Testofen®, just nu får du prova tillskottet för halva priset!

maxulin tillskottbetyg och rating

9 av 10 rekommenderar detta populära kosttillskott – gör som många andra män och prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174kr (ord. pris 348kr) för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

testofen bluff

Vad är Testofen?

Det är ofta oroande för äldre män när man tänker på problem som låg libido/sexlust. Då måste du välja dina hälsotillskott, motion och kostrutiner på ett klokt sätt, som kan hjälpa dig att korrigera eventuella problem på bästa sätt. En av dessa manliga förbättringsprodukter är varumärket Testofen®, och som används för att kunna hjälpa kroppen att höja sina normala testosteronnivåer. Vilket i sin tur även kan främja muskeltillväxt och hjälper till att stimulera sexlusten samt förbättra ditt totala välbefinnande.

Testofen innehåller inte ingredienser som Epimedium och Yohimbe som finns i de flesta andra manliga förbättringsprodukter som gör produkterna mindre effektiva. De flesta av produkterna kan till och med ha negativa hälsoproblem. Men du behöver inte bli orolig eftersom Testofen är fri från sådana problem-orsakande ingredienser och du behöver inte ett läkares recept för att använda det!

Hur fungerar det?

Testofen fungerar som en naturlig ingrediens med kroppens naturliga kemiska sammansättning. Eftersom nivån av testosteron minskar i kroppen vid 30 års ålder påverkar detta den manliga sexuella drivkraften, muskelmassaökningen och styrkan hos dem som är äldre än 30 år. Testofen fungerar genom att främja testosteronproduktion som krävs för att bygga upp muskelmassa, ge styrka och energi och förbättra sexuell drivkraft.

Fördelar med Testofen

För män som har letat efter kosttillskott för att förbättra deras maskulinitet kan testofen vara deras produkt. Denna produkt är en manlig förbättringspiller som kan hjälpa till att stimulera mäns sexlyst och öka testosteronnivåerna. Förutom att förbättra mäns sexliv erbjuder dessa piller ett brett utbud av hälsofördelar för hela kroppen.

bild

Fenugreek är huvudingrediensen

I några av regionerna i Indien och viken har Trigonella foenum-graecum också känd som fenuskreek, och produceras som manliga förbättringsprodukter för förbättring av maskulinitet och libido. Dess frön har använts för matlagning för att tillverka läkemedel eller för att undertrycka den speciella smaken av läkemedlen eftersom de luktar lönnsirap. Medan bladen av bukkehornet äts av indianer som en grönsak.

Fenugreek och bockhornsklöver har många hälsofördelar utöver manlig förbättring. Det konsumeras oralt och är användbart vid behandling av problem med magtarmkanalen som förstoppning, aptitlöshet och gastrit. Det används också för att hantera diabetes, PCOS, smärtsam menstruation och fetma. Det är också mycket användbart för att förbättra hjärthälsan genom att bibehålla kolesterolnivån i blodet och förebygga åderförkalkning.

Bockhornklockan är också bra för att bekämpa njurproblem, beriberi, bronkit, munsår, kokar, tuberkulos, cellulit, kapade läppar, skallighet, kroniska hosta, cancer och Parkinsons sjukdom.
Testofen innehåller bukskyddsextrakt som förbättrar den manliga sexlysten. En studie visade att daglig tillskott med två Testofen-tabletter på 600 mg ökar självrapporterad energi, sexuell upphetsning, orgasm och styrka. Det upprätthåller nivåerna av manliga könshormoner och ökar därmed libido hos friska män.

bild

Naturlig testosteronbooster och testosteron tillskott

Män upplever en minskning av nivåerna av testosteron när de fyller 30 år eller över. Bockhornklara som fungerar som den viktigaste ingrediensen spelar en effektiv roll för att öka testosteronnivåerna hos män.

Fenusider i Testofen när de extraheras från fenegrreek och konsumeras oralt bildas en bindning mellan dem och proteinet som finns i blodet som stimulerar produktionen av testosteron och kan fördubbla nivåerna i kroppen.

Doseringen av Testofen i ett naturligt testosteron tillskott eller från en booster varierar från person till person som är helt baserad på dina behov. En test på 500-600 mg Testofen är tillräckligt bra för att öka testosteronnivåerna. En studie visade dock att dagligt tillskott Testofen-tabletter på 600 mg två gånger om dagen hjälper till att öka självrapporterad energi, sexuell upphetsning, orgasm och styrka.

Maxulin kosttillskott

Ett populärt, naturligt och receptrfritt kosttillskott är Maxulin. Du kan även läsa om Maxulin omdöme och test där du hittar mer info.

Bör du ta Testofen?

Ja, du bör ta det för att det är säkert att använda och det innehåller helt naturliga ingredienser, speciellt bukshornsträd-extrakt som ger dig många hälsofördelar inklusive att ge män tillräckligt med uthållighet och styrka, bygga upp mager kroppsmassa, öka din immunitet och öka den manliga sexuella drivan.

Testofen är en manlig förbättringsprodukt som innehåller en unik typ av ingrediens som ger många hälsofördelar. Män i åldern över 40 år bör ta dessa tillskott eftersom det förbättrar din allmänna hälsa genom att öka ditt immunsystem.

Vissa människor kanske ofta klagar över den här produkten, som bara är ett fåtal personer. Så du måste ta en ordentlig konsultation från din läkare bara för att undvika biverkningarna på grund av den överdrivna användningen.

Du bör upprätthålla en riktig kost tillsammans med att ta dessa kosttillskott eftersom dessa Testofen-tillskott är ansvariga för att ge uthållighet, ökad muskelstyrka och öka sexuell lust, vilket inte skulle vara möjligt utan att upprätthålla en riktig diet. För att uppnå önskat resultat bör du konsumera en välbalanserad kost.

Undvik att använda alkohol om du tar dessa testosteronförstärkare. Drick mycket vatten så att du undviker de skadliga effekterna av dessa tillskott på din njurhälsa. Drick så minst 8-10 glas vatten per dag om du tar dessa tillskott.

Mänsklig studie på vuxen manlig sexuell lust

Studieresultat: En sex veckors dubbelblind, randomiserad, placebokontrollerad klinisk studie genomfördes i Australien 2009 på 60 friska vuxna män. En formulering innehållande Testofen som huvudbeståndsdel visade en statistiskt signifikant ökning av den aktiva gruppens sexuella funktion, prestanda och tillfredsställelse. * Studien använde DISF-SR-indexet. Dessutom fann studien också självrapporterad tillfredsställelse i mått på livskvalitet såsom upplevd muskelstyrka, energinivåer och välbefinnande, även om dessa inte analyserades av betydelse. *

Citation: Steels, E., Rao, A. och Vitetta, L., 2011. Fysiologiska aspekter av manlig libido förbättrad genom standardiserat Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation. Phytoterapiforskning, vol. 25, 1294–1300. doi: 10.1002 / ptr.3360

Mänsklig studie på fritt testosteron och prestanda

Studieresultat: En dubbelblind, randomiserad, placebokontrollerad human klinisk studie av 60 försökspersoner genomfördes med användning av Testofen som enda ingrediens. Den aktiva gruppen visade följande huvudsakligen statistiskt signifikanta resultat:

 • Betydande anabolisk aktivitet vilket framgår av BUN-reduktion (p <0,05) jämfört med placebo *
 • Betydande stöd för gratis testosteron (p <0,05) jämfört med placebogrupp *
 • Immunt stöd (p <0,003) jämfört med placebogrupp *
 • Betydande stöd för serumkreatininnivåer (p <0,02) jämfört med placebogrupp som innebär stöd för kreatinupptag och återvinning i muskelceller *
 • Betydande stöd för prolaktin (p <0,04) jämfört med placebogruppen, men denna ökning ligger inom fysiologiska gränser för män *
 • Betydande minskning av kroppsfett jämfört med baslinjen *
 • Stöder upprätthållande av muskelstorlek trots bibehållande av total vikt och minskning av kroppsfett * (även om det inte är betydande)

Citation: Wankhede S, Mohan V, Thakurdesai P, Gynnsamma effekter av bukskyddsglykosidtillskott i manliga försökspersoner under motståndsträning: en randomiserad kontrollerad pilotstudie, Journal of Sport and Health Science (2015), doi: 10.1016 / j.jshs.2014.09. 005.

Studie om Testofen och åldersrelaterade sjukdomar

Testofen är ett extrakt av bockhornsklöver och hjälper till att använda det fria testosteron som redan finns i kroppen. Även om testosteronnivåerna sjunker med åldern finns det ändå mängder testosteron i kroppen som inte används. En låg testosteronnivå kan hjälpa dig att känna dig avslappnad, förlora muskelmassa och brist på lust. Genom att använda det fria testosteronet kan det minska konsekvenserna av en fallande testosteronnivå och sjukdomar i samband med klimakteriet.

2016 publicerades en dubbelblind, randomiserad, placebokontrollerad studie av 120 män som fick antingen 600 mg Testofen® dagligen i 12 veckor eller placebo. Gruppen som fick Testofen® upplevde en betydande effekt på åldersrelaterade sjukdomar som låg energi, försvagad muskelmassa och libido. Både total testosteron och gratis testosteron var fortfarande inom det normala intervallet efter 12 veckor med Testofen®, men en möjlig förklaring till effekterna som observerades var att mer testosteron var biotillgängligt i form av gratis testosteron.

Testofen® (extrakt från fenegrreek):

 • släpper bundet testosteron i kroppen
 • förbättrar utvecklingen av muskelmassa

Läs mer om Testofen på Maxulin.se

fenugreek och testofen

Sammanfattning om Testofen

Med ett antal manliga förbättringsprodukter tillgängliga på marknaden blir det ibland riktigt svårt att välja rätt. Därför rekommenderas det att du gör en noggrann undersökning av produktens fördelar och biverkningarna innan du börjar använda den.

Sexuell drivkraft avtar ofta på grund av åldrande hos män, vilket kan leda till förlägenhet. En bra kompletterande produkt är den som utgör naturliga aktiva ingredienser, som ökar din sexuella uthållighet genom att öka den sexuella drivkraften och som stöds av många kliniska studier.