Testobooster – en boost för ditt testosteron!

Testobooster – Testosteron är ett manligt könshormon som utsöndras av testiklarna och spelar sin viktiga roll i reproduktionen och muskeltillväxt. Just därför kan en testosteron booster vara till god nytta för dig som vill maximera kroppens egen produktion!

Gör som många andra män och prova det populära kosttillskottet Maxulin® (känd från TV) innehåller Testofen® och endast naturliga ingredienser som kan bidra till att få fram det bästa i varje man. Dagligt regelbundet intag har visat sig kunna frigöra mer testosteron i blodet.

maxulin tillskottbetyg och rating

9 av 10 rekommenderar detta populära kosttillskott – gör som många andra män och prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174kr (ord. pris 348kr) för 6 veckors förbrukning

  • Ny kraft och energi
  • Förbättrad muskelstyrka
  • Mer lust
  • Receptfritt
  • Löpande leveranser direkt hem
  • Ingen bindnings/uppsägningstid
  • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

Testosteron är även viktigt för att bevara din sexlust och för att inte tala om proteinsyntesen som är avgörande för att bygga nya muskler, samt bevara redan befintliga muskelmassa samt säkerställer en god bentäthet. På samma sätt som det som testosteron är viktigt för sexuell lust och muskeltillväxt, kan brist på testosteron leda till ett antal oönskade effekter. Detta kan bland annat vara minskad sexuell lust, infertilitet, minskad muskelmassa och sämre energi.

testobooster

Naturliga testosteron boosters och tillskott

Som tidigare nämnt så produceras testosteron naturligt i kroppen, men redan i början av 30 års ålder minskar detta med cirka 1% per år. När testosteronnivåerna faller upplever många en minskning av energinivåer, förlust av muskelmassa, minskad sexuell funktion och ökat kroppsfett. Testosteron booster är inte något som behöver ordineras av en läkare utan består oftast av naturligt innehåll och är därför receptfritt, med mål att upprätthålla kroppens naturliga produktionen av testosteron eller dämpa produktionen av hormoner som är destruktiva för testosteron.

Många förknippar testosteron med doping, men doping är testosteron i syntetisk form. Alla testo boosters som kan köpas utan recept är baserade på naturliga aktiva ingredienser som bidrar till att upprätthålla kroppens egen produktion nivå, och att de inte tillför något extra testosteron än kroppen inte kan producera själv. Med andra ord, användning av ett naturligt testosteron tillskott är mer säkert!

Vi rekommenderar Maxulin kosttillskott

testosteron booster

Genom att använda ett kosttillskott som Maxulin tillsammans med en hälsosam och god kost, tillräcklig motion och massor av vila, kan det bidra till att upprätthålla en hälsosama testosteronnivåer så att du upplever mer energi och bättre uthållighet, ökad muskelmassa, förbättrad libido och minskad andel kroppsfett! Just nu kan du med fördel prova det populära kosttillskottet Maxulin till 50% rabatt!

boost

Vanliga ingredienser i en testo booster

Fenugreek / Bockhornsklöver

Fenugreek är en kraftfull ört som ger en rad positiva hälsoeffekter. Örten härstammar från Nordafrika och Indien, men på grund av sin popularitet som en medicinalväxt, odlas den idag över hela världen. Studier visar att bockhornsklöver kan minska produktionen av enzymer som omvandlar testosteron till östrogen. Det finns också studier som tyder på att bockhornsklöver bidrar till ökad viktförlust i form av fettreducering, och förbättrad hållfasthet.

Zink

Om du är låg på zink och är låg på testosteronet, kan du ta ett zinktillskott (eller äta mat med mycket zink) vilket kan öka dina testosteronnivåer. Zink är en del av de 24 största mineralerna som är viktiga för vår kropp. Vår kropp kan inte syntetisera zink på egen hand och vi har inte lagringssystem för att hålla ett tillräckligt utbud av zink tillgängligt för oss hela tiden. Därför måste du få tillräckliga mängder zink i livsmedelsform eller som kosttillskott regelbundet.

Magnesium

Magnesium används i över 300 metaboliska reaktioner i kroppen; det är också naturligt muskelavslappnande. Att komplettera med magnesium kan vara en bra idé eftersom magnesium vanligtvis är begränsat i många dieter (även om kaffe, nötter och frön är den högsta magnesiuminnehållande maten).

Vitamin B

Vitamin B finns i ett antal olika varianter, och alla har sin unika funktion. Ett gemensamt drag för varianter är att de bidrar till att upprätthålla en normal energiomsättning, liksom omvandlingen av fett till energi. Se till att få i dig B vitamin och främst B6.

D-asparaginsyra

D-asparaginsyra kan hänvisa till som “DAA” eller “D-Asp” i testoboosters. D-asparaginsyra är en av två former av asparaginsyra, en absolut essentiell aminosyra för frisättning av testosteron i kroppen. Nästan alla testosteron tillskott innehåller D-asparaginsyra, och forskning stöder läkemedelseffekten. Som ett resultat av ökad frisättning av testosteron, DAA också hjälp ökar spermieproduktionen och muskeltillväxt.

Ginseng ekstrakt

Ginseng är väl känt för sina hälsofrämjande effekter. Förutom att stärka immunförsvaret, ginseng ett mycket kraftfullt medel för att öka prestationsförmågan, lust och spermieproduktionen. Flera studier visar att ginseng har en god effekt på fertiliteten, produktionen av testosteron och ibland även ökad erektion.

Vitamin D

Vitamin D är en av de vanligaste vitaminerna för kroppen, men bristen på D-vitamin har blivit mer och mer utbrett. D-vitamin är fettlösligt och produceras i huden när den utsätts för solljus. En av anledningarna till bristen på D-vitamin är bara det att vi svenskar inte utsätts för solljus så mycket som längre söderut i Europa. Vitamin D är viktigt för optimal produktion av testosteron och spermier.

Tribulus terrestris

Tribulus är en ört som har använts som medicin i århundraden. Forskning visar att Tribulus kan öka libido och öka testosteronnivåer. Tribulus rekommenderas särskilt för män med redan existerande nedsatt sexuell funktion och låga testosteronnivåer.

testo

Få ut det mesta av en testo boost

 

Träning

Oavsett om du använder testobooster eller inte, är motion det bästa sättet att öka kroppens naturliga produktionen av testosteron. För maximal effekt bör testobooster därför kombineras med träning, och i slutändan är styrketräning eller HIIT träning, även om konditionsträning har en positiv effekt på testosteronnivåerna.


Kost

Din kost påverkar testosteronnivåerna och kan bidra till både högre och lägre nivåer. Fetma kan leda till lägre nivåer av testosteron, och det är därför viktigt att se till att äta hälsosamt och varierade. Intaget av fett bör minimeras samtidigt som långsamma kolhydrater kan bidra till att optimera nivå av testosteron.


Tillskott så som Maxulin (tidigare Testomax)

Vitaminer och mineraler spelar en viktig roll i ett antal kroppsfunktioner. Studier tyder på att vitamin A, C och E har en avgörande betydelse för testosteronnivåer, medan D-vitamin och mineral zink, är väsentliga. Tillräckliga mängder av dessa spårämnen är därför viktigt för en stabil testosteronnivåer. Här kan du läsa mer om Testomax.


Tillräcklig sömn och mindre stress

Tillräckligt med sömn är viktigt för en hälsosam testosteronnivåer. Hur många timmars sömn räcker, kommer att variera från individ till individ, men studier visar att testosteronnivåer ökar med 15% för varje extra timme sömn du får. Likaså En undersökning visar att endast fem timmars sömn per natt gav en minskning av testosteronnivåerna i hela 15%.

Stress ökar nivåer av hormonet kortisol. Kortisol hjälper till att bryta ner testosteron i kroppen, ökar aptiten och kan orsaka en lätt övervikt och skadligt fett.

Testosteronbrist och test

Att diagnostisera och bekräfta lågt testosteron eller testosteronbrist kräver grundlig laboratorietestning och noggrann tolkning av resultaten. Antalet män som diagnostiserats med detta har vuxit dramatiskt de senaste åren. Din läkare kan överväga ett testosteron test och om behovet av testosteroninjektioner eller en gnidningsgel om du rapporterar klassiska tecken på testosteronbrist, och om laboratorietester bekräftar att dina hormonnivåer är onormalt låga. Tänk på att använding av rent testosteron medför många olika risker för din hälsa!

Sammanfattning om testobooster och att öka testosteron

Som en sista anmärkning innan du börjar använda en testobooster, bör du göra det med rätt tankesätt. Att öka dina testosteronnivåer, som att bygga din drömfysik, är inte ett projekt över en natt. Du behöver träna och äta rätt för att nå maximal effekt, men ett tillskott kan visst hjälpa dig på vägen!

Omdöme
Date
Name
Naturliga testo boosters
Ratings
51star1star1star1star1star
Product Name
Testobooster
Price
SEK 174
Availability
Available in Stock