Maxulin test och omdöme – Så fungerar det utan biverkningar

Maxulin test, så funkar det utan bluff och biverkningar! Gör som många andra män och prova det populära kosttillskottet Maxulin® (känd från TV) innehåller Testofen® och endast naturliga ingredienser som kan bidra till att få fram det bästa i varje man. Dagligt regelbundet intag har visat sig kunna frigöra mer testosteron i blodet.

maxulin tillskottbetyg och rating

9 av 10 rekommenderar detta populära kosttillskott – gör som många andra män och prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174kr (ord. pris 348kr) för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

Hela 9 av 10 rekommenderar tillskottet!

9 av 10 rekommenderar korttillskottDu kan även läsa mer om alla de studier kring manlig libido, träningseffekt, åldersrelaterade besvär och testofen samt vad andra som provat tycker. Bland annat så beskriver den tidigare friidrottaren Robert Kronberg som är en av Sveriges bästa häcklöpare på 110 meter att han fått “den extra kick som behövs”, eller 60 åringen Tor Christiansen som skriver att “Så håller jag min kropp stark”.

 

Få tillbaka energin och manligheten med Maxulin ®

Redan från 30 års ålder börjar det manliga hormon testosteron minska. Minskande testosteronnivåer bidrar till att du känner dig mer trött, har mindre lust och mer svag än tidigare. Det påverkar även kroppen negativt för energinivåer, metabolism och muskelmassa – detta är de främsta skälen till att du ska använda ett naturligt och receptfritt kosttillskott som Maxulin.

Maxulin test och omdöme om bluff funkar det utan biverkningar

En ungefärlig minskning av testosteron

Kosttillskottet Maxulin innehåller Testofen ®. Denna ingrediens kan öka träningseffekten och ger mer muskelmassa (vilket i sin tur minskar fettmassa), samt ge mer energi och lust. Du kan läsa mer om kosttillskottets studier här.

Eftersom testosteronnivåerna hos alla män minskas från 30 års ålder är det bland annat viktigt att även öka din träning/kost för att få maximal nytta och uppnå bästa resultat med tillskottetMän går inte gå igenom klimakteriet på samma sätt som kvinnor gör, men vi upplever dock en vikande testosteronnivå från en ålder av cirka 30 år. Som tidigare nämnt kan brist på testosteron gör att du känner dig trött och svag, och det kan leda till minskad muskelstyrka och sämre lust, vilket i sin tur påverkar din träning och vardag. Med ett tillskott som Maxulin kan du vända den negativa trenden till något mer positivt!

maxulin.se

Vanliga symptom för testosteronbrist och lågt testosteron

Som tidigare nämnt börjar testosteronet i kroppen sjunka vanligen efter 30 års ålder, och detta kan medföra en del problem. Vid testosteronbrist följer symptom så som erektil dysfunktion, eller problem att utveckla eller bibehålla en erektion samt minskad libido eller och ibland infertilitet. Andra mer vanliga tecken är bland annat håravfall, reducerad muskelmassa och ökad kroppsfett, sömnstörningar och trötthet samt nedstämdhet eller dåligt humör. I dessa fall kan ett kosttillskott hjälpa och ibland också vara ett alternativ till exempelvis testosteron terapi med rent testosteron så som injektioner eller plåster.

Detta kan du förvänta dig av tillskottet

Det finns flera fördelar med att regelbundet använda ett kosttillskott som kan förbättra utvecklingen av bla muskelmassa, samt upprätthålla metabolismen, som i sin tur är viktigt för att kunna träna bättre. Men det finns även fördelar för de som inte är ute efter bättre resultat av sin träning!

Kosttillskottet Maxulin ® innehåller Testofen ®, som har visat sig minska de negativa konsekvenserna av en sjunkande nivåer av testosteron. Genom att hjälpa kroppen att släppa mer av det testosteron som redan är bundet i kroppen, kan man uppleva förändringar inom flera områden. Det fria testosteronet spelar en viktig roll för den manliga kroppen och du kan läsa mer om fördelarna med Maxulin här.

Mer fritt testosteron kan bidra till:

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrade fysik
 • Ökad lust
maxulin

Maxulin Test(tidigare Testomax) innehåll och Testofen ®

Det populära tillskottet Maxulin har ett innehåll med det patenterade extraktet Testofen ®. Ett extrakt som syftar till att kunna släppa ut mer av fritt testosteron i kroppen. Förutom detta innehåller det fyra andra viktiga ingredienser som är vanliga även i andra boosters. Magnesium är viktigt för muskler och energi, bockhornsklöver (även kallad fenugreek), vilket kan öka muskelstyrkan, släpp fritt testosteron, öka uthålligheten och ge ett bättre sexliv. Zink bidrar till att upprätthålla normala testosteronvärden. Vitamin B6 motverkar trötthet och utmattning. Nedan hittar du en förklaring till innehållet i kosttillskottet och du kan även läsa mer om Testo max.

INNEHÅLL: 1 tabl. 2 tabl.
Fenugreek (Trigonella
foenum-graecum-ekstrakt)
600 mg 1200 mg
Magnesium 125 mg (33*) 250 mg (66*)
Zink 10 mg (100*) 20 mg (200*)
B6 – vitamin 1,4 mg (100*) 2,8 mg (200*)
* Procent av referensintag

Testofen (ekstrakt av bockhornsklöver/fenugreek):

 • Förbättrar utvecklingen av muskelmassan
 • Upprätthåller metabolismen (glukosmetabolismen)
 • Kan hjälpa kroppen att släppa ut mer av det fria testosteronet

Zink:

 • Upprätthålla normal testosteronvärden
 • Upprätthålla normal fertilitet och reproduktion

Vitamin B6:

 • Minska trötthet och utmattning

Magnesium:

 • Normal muskelfunksjon
 • Normal energiomvandling (förbränning)

omdöme och test funkar det

Maxulin funkar det?

Efter att ha läst igenom ett antal studier om testofen och ingredienserna som nämns ovan, tillsammans med andra kundomdömen, kan man dra slutsatsen att många män tycker Maxulin fungerar. Effekten i förhållande till att minska antalet negativa saker som inkluderar vid en sjunkande testosteronnivå, så som bättre muskelstyrka och ett bättre sexliv är några av de saker som dokumenterats av de aktiva ingredienserna i tabletterna.

Med andra ord ger troligen Maxulin de flesta män en positiv hälsoeffekt, men kom ihåg att effekten alltid kommer att variera från person till person och även grundar sig i att man äter bra och motionerar. Detta gäller i regel för alla kosttillskott och för många läkemedel. Män över 30 år är de som kan dra bäst nytta av Maxulin, eftersom det är i den åldern som testosteronnivåerna börjar minska.

Fördelar

checkMer energi, bättre uthållighet, bättre muskelstyrka, ökad sexlust och förbättrad sexuell prestanda är några av de fördelar som sägs kunna ges av tillskottet, men kan som sagt variera från person till person. Det finns potentiella fördelarna med Maxulin som har bevisats genom studier på de ovan nämnda ingredienser, du kan läsa mer om studierna kring Maxulin här.

Var hittar du det bästa priset?

funkar det utan biverkningar

När detta skrivs är Maxulin ett relativt etablerat tillskott och som endast säljs från Maxulin.se. Via vår hemsida kan du prova tillskottet för halva priset. Den stora fördelen med det låga priset är också att du just nu kan få 6 veckors förbrukning av Maxulin där frakten även ingår. Få den första leveransen till halva priset och betala endast 174 kr för sex veckors konsumtion (porto inkluderat). Maxulin är en investering i din hälsa och bör användas över en längre tid för att uppnå bästa möjliga resultat. Löpande leverans var 6e vecka till totalt 348 kr inkl. porto.

Ingen bindning eller uppsägningstid och med 14 dagars returrätt.

Vilka erfarenheter har användarna?

norvitalI skrivande stund är det svårt att hitta recensioner men det går att se en del erfarenheter och betyg på exempelvis facebook och andra sociala medier där man kan hitta goda omdömen. Maxulin har själva tagit fram betyg från personer och därför finns en hel del recensioner på deras hemsida som du hittar här. Norvital är bolaget bakom produkten och även de har gjort en undersökning i mars 2018 om vad kunderna tycker, resultatet blev att hela 9 av 10 män rekommenderar tillskottet!

Användning och biverkningar?

Maxulin innehåller beprövade och naturliga ingredienser och vi kan heller inte hitta några klagomål om eventuella biverkningar. Biverkningar verkar vara minimala, men om något så har lättare magbesvär rapporterats.

Studier av åldersrelaterade sjukdomar

År 2016 var det publicerat en randomiserad och placebokontrollerad studie av 120 män som fick antingen 600 mg Testofen® dagligen under 12 veckor, eller placebo. Den grupp som fick Testofen® upplevde en signifikant effekt på åldersrelaterade sjukdomar. Både totalt testosteron och fritt testosteron var fortfarande inom det normala intervallet efter 12 veckors Testofen®, men en möjlig förklaring till de observerade effekterna var att mer testosteron biotillgänglighet i form av fritt testosteron. (Läs mer om studien på Maxulin.se)

Studie om träningseffekt och kroppssammansättning

I en annan randomiserad och placebokontrollerad studie ville forskarna se om intag av bockhornsklöverextrakt/fenugreek kan ha en träningseffekt på styrka och kroppssammansättning. 49 försökspersoner delades in i två grupper, en grupp tog 500 mg bockhornsklöver varje dag medan den andra fick ett placebo. Deltagarna fick samma träning som de utfört under en 8 veckors period. Gruppen mottagande bockhornsklöverextrakt som erhölls i avdelning en betydande ökning av hållfastheten i både den övre och nedre delen av kroppen jämfört med placebogruppen. Den grupp som tog extraktet hade en reduktion i kroppsfettprocent, vilket tyder på att kroppens kompositionen förbättrades signifikant under perioden.

Övning Bockhornsklöver Placebo
Ökning av bänkpress 9.19 % 4.22 %
Ökning av vadpress 25.29 % 15.26 %
Minskning av kroppsfett -2.34 % – 0.39 %

(Läs mer om studien på Maxulin.se)

Studie om lust hos män

En ytterligare randomiserad, placebokontrollerad studie av 60 friska män visade ökad lust genom att konsumera Testofen®. Gruppen som fick 600 mg Testofen® varje dag under en sex veckors period hade en ökning av lust jämfört med placebogruppen. Dessutom rapporterade Testofen® gruppen en förbättring av upplevda effekt på styrka, energi och välbefinnande. Maxulin® innehåller samma mängd dygnsdos Testofen® som användes i studien.

(Läs mer om studien på Maxulin.se)

maxulin tillskottbetyg och rating

9 av 10 rekommenderar detta populära kosttillskott – gör som många andra män och prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Just nu till halva priset!

Endast 174kr (ord. pris 348kr) för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

Sammanfattning av Maxulin test och omdöme

Så för att sammanfatta Maxulin och ge det ett omdöme. Tillskottet kan med fördel tas av både tränande personer som för de som bara önskar ett bättre välbefinnande i vardagen. Män från 30 år och uppåt då testosteronet normalt sett sjunker kan gynnas av att ta tillskottet och tillsammans med motion och bra kost uppnå bästa resultat. Vi rekommenderar därför detta till alla som ryms inom ovan och vi anser även att priset är väl fördelaktigt!

Omdöme
Date
Name
Maxulin
Ratings
51star1star1star1star1star
Product Name
Maxulin 50% rabatt
Price
SEK 174
Availability
Available in Stock